9,2
877 beoordelingen
Terug naar overzicht
20-001 foto behorende bij persebericht Autoschade Dronten.JPG

Autobedrijven Jacob Schaap levert 20 nieuwe Toyota’s aan A.A.S. Autoschade Dronten

Met de overhandiging van twintig exemplaren van de Toyota Yaris en Aygo is het wagenpark van A.A.S. Autoschade Dronten voor een deel vernieuwd. De Toyota’s zijn onlangs door Autobedrijven Jacob Schaap afgeleverd.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

A.A.S. Autoschade Dronten staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Beide factoren waren dan ook van belang toen Arjan van den Berg, eigenaar van A.A.S. Autoschade Dronten, op zoek ging naar auto’s voor zijn bedrijf. Aangezien bij Autobedrijven Jacob Schaap de kwaliteit en service verder gaat dan de auto alleen, was de keuze om Toyota’s bij deze dealer aan te schaffen dan ook snel gemaakt. Arjan van den Berg ontving de sleutels uit handen van Joost Schaap, directeur van Autobedrijven Jacob Schaap en Peter Botman, brand manager van de drie Toyota-vestigingen die onderdeel zijn voor voornoemd autobedrijf.

Volledige ontzorging

Voor alle autobezitters geldt, dat niemand zit te wachten op schade aan de auto. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. Het professionele team van A.A.S. Autoschade Dronten doet er alles aan om het schadeherstelproces zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Hierbij wordt de klant volledig ontzorgd. De administratieve afhandeling met de verzekeringsmaatschappij wordt bijvoorbeeld geregeld en klanten kunnen gebruikmaken van een haal- en brengservice en gratis vervangend vervoer.

Toyota: standaard 5 jaar garantie

Dit vervangend vervoer kan nu dus door A.A.S. Autoschade Dronten ook worden aangeboden met de nieuwe Toyota’s, die bekend staan om hun betrouwbaarheid. Vanaf 2020 worden alle Toyota’s zelfs standaard geleverd met vijf jaar garantie. Arjan van den Berg geeft aan dat er gekozen is voor de compacte en uiterst wendbare Toyota Aygo. Daarnaast staan Toyota Yarissen klaar met een pittige 1.0 benzinemotor of de superzuinige en comfortabele hybride met standaard automaat. Die rijdt tot 50% van de tijd op elektriciteit, omdat de auto zichzelf onderweg automatisch oplaadt, zonder dat er een stekker aan te pas komt. De twintig Toyota’s worden verdeeld over meerdere vestigingen. Zo worden er twaalf in Dronten ingezet en de andere acht in Den Haag, Emmeloord, Lelystad en Leusden.

Drie Toyota-vestigingen, één team

Ook Autobedrijven Jacob Schaap heeft meerdere vestigingen en vertegenwoordigt tevens diverse merken, zoals Volvo, Jaguar Landrover, Suzuki en Toyota. Voor Toyota zijn er drie vestigingen in Dronten, Lelystad en sinds oktober vorig jaar ook in Zwaag, waar Toyota Botman werd overgenomen. Peter Botman heeft het aankoopproces voor Arjan van den Berg begeleid en beide zijn het erover eens dat de samenwerking zeer prettig is verlopen. De medewerkers van Autobedrijven Jacob Schaap Lelystad en Dronten hebben alle auto’s perfect op tijd klaargemaakt. Drie Toyota-vestigingen die samenwerken als één team, dat is de kracht van Autobedrijven Jacob Schaap.

Foto-onderschrift: Arjan van den Berg van A.A.S. Autoschade Dronten (midden) krijgt de sleutels overhandigd door Joost Schaap (links) en Peter Botman (rechts).