9,2
830 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

830 beoordelingen

Goede service Ben erg tevreden

Toyota eigenaar
09-09-2022

Zeer goed. Vriendelijk, betrouwbaar, vakkundig.

F.G.
09-09-2022

Geweldige sevice

K. O
08-09-2022

Goede service Vriendelijk jongens

T.M. H
29-08-2022

Goede dealer Vriendelijke verkoper deal was al snel gemaakt en zag er allemaal goed uit

M.H. D
25-08-2022

Goede Service , klantvriendeljjk Ik ben heel erg tevreden met goede en snelle Service van Toyota dealer in Lelystad

S. R
16-08-2022

Service is top Zeer tevreden over de service

E.J. Blom
07-07-2022

Aygo X Envy Wij zijn erg tevreden over de service en het contact! Enzo Klein heeft ons keurig en leuk geholpen!

Bob en Mark
16-06-2022

Kort maar krachtig : Alles Toppie !!!!!!!!!! Alles loopt op tijd en de service is uitstekend .

H.A. J
04-06-2022

Prima service en goede info verstrekkingik Ik ben meer dan tevreden met deze garage. Heb in het verleden wel mindere dealers meegemaakt Ik zal hier een trouwe klant blijven

H. Kapel
03-06-2022

Goede service Ben zeer tevreden met het onderhoud

J.J. V de Berg
13-05-2022

Vakbekwaam Zeer tevreden over uitgevoerde werkzaamheden; vakkundige mensen.

T. H.
28-04-2022

Top dealer Vanaf dat ik ging kijken tot dat ik de auto ophaalde goed geholpen

Irma
24-03-2022

Fijne zaak Ik kom al jaren bij schaap in Dronten. Het is gewoon een fijne zaak met fijne mensen. Betrouwbaar.

Fred
22-03-2022

Zeer goede dealer en prima service. Zeer goede dealer met geweldig personeel. Houden hun stipt aan de afspraken. Zeer goede service. Kortom top.

H. Oltmans
10-03-2022

Goede service Ik ben erg tevreden over deze dealer.

Toyota eigenaar
03-03-2022

Super dealer. Ben altijd blij verrast met de ontvangst, klantvriendelijkheid en service van de organisatie. Top service ????????.

D.L. M
19-02-2022

Eens een Toyota, nooit meer iets anders! Toyota Jacob Schaap in Lelystad: erg vriendelijke personeel en top service!

Irene
01-02-2022

Goede service Prettig contact en deskundige advisering

G. K
29-01-2022

Fijne ervaring Ik voel mij heel goed behandeld door dit bedrijf, vooral door Mervin!

L. Feringa
26-01-2022

Betrouwbaar. Gewoon zonder poespas goed onderhoud ,en meedenken hoe of wat.

R. S
12-01-2022

De dealer waar je als klant gewaardeerd wordt. Ik ben zeer tevreden over het contact met het personeel van Toyota Schaap, mijn auto komt regelmatig voor een onderhoudsbeurt en je wordt direct herkend, dat geeft een fijn gevoel.

A.A. Slagter
31-12-2021

Alles is perfekt geregeld. Zeer goede service, wordt echt tijd voor je vrij gemaakt.z Zie boven.

E. P
24-12-2021

Toyota een zeer betrouwbaar merk. Schaap een goede dealer, met vakbekwaam personeel!

Toyota eigenaar
17-12-2021

top garage. wij zijn zeer tevreden, vriendelijk en nemen de tijd.

H. L
04-12-2021

Ik ben zeer tevereden met het service van toyota dealer.

S. N
26-11-2021

Als je goed geholpenwil worden moet je bij jacoschaap zijn

Toyota eigenaar
09-11-2021

Klantvriendelijk en goed geholpen Snelle reactie op inruilvraag (maandagavond verstuurd en dinsdagochtend antwoord) en uiteindelijk een goede inruilprijs gekregen voor mijn vorige auto. Ik ben goed geholpen bij de proefrit en aanschaf. Dit is mijn eerste Toyota, maar zoals het er naar uitziet niet de laatste.

C. L
23-09-2021

Prettige Dealer Ik was zeer tevreden gedurende het koop proces

Frank 1947
17-09-2021

Toyota eigenaar
03-08-2021