9,2
766 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

766 beoordelingen - Powered by TNS

Prima, vriendelijke, hulpvaardige mensen.

Mary Poulussen-Strijker
14-04-2021

Uitstekende serviceverlening. Ik ga altijd weer met een enorme glimlach van oor tot oor naar huis.

Marcel Sas (Lelystad)
12-04-2021

Altijd vriendelijke ontvangst met koffie.

P. van Regteren (Kampen.)
01-04-2021

Goede service, men kent de klanten.

H. Veenstra
25-03-2021

Jacob Schaap is een fijne dealer met oog voor de klant.

Klaas Oevering (Lelystad)
24-03-2021

Zeer klantvriendelijk. Kom er al jaren en ben dus een bekende. Altijd ruimte voor een praatje en (zeer goede) koffie.

Dhr. H. Meijer (Lelystad)
24-03-2021

Vriendelijk en klantgericht.

Kees Bohte (Lelystad)
18-03-2021

Mijn ervaring met Toyota in het algemeen is altijd goed. De service is er goed en de prijzen zijn netjes voor wat je krijgt.Vaak krijg ik extra service wat niks extra kost.

John Huppertz (Spijkenisse)
18-03-2021

Ik word altijd perfect geholpen, zowel door de receptie als door de monteurs.

PJ Stoop (Lelystad)
04-03-2021

Worden altijd correct en vriendelijk geholpen.

Mevrouw. Wiggers (Lelystad )
04-03-2021

Vriendelijk en deskundig personeel. Deze dealer zorgt goed voor mijn Hilux en doet wat nodig is. Prima!

Bert (Lelystad)
22-02-2021

Ben al jarenlang klant en alles verloopt altijd naar tevredenheid.

Dhr. VersoS
22-02-2021

Zeer vriendelijk meedenkend en vooral geen geldwolven.

Billy den boer (Lelystad)
19-02-2021

Goede service en zeer professioneel personeel.

Leander (Lelystad)
11-02-2021

Een betrouwbare dealer die meedenkt in jouw auto's belang. Attent zijn en liefde hebben voor het merk.

Jeroen Deijnum (Lelystad)
04-02-2021

Garage heeft kundige en vriendelijke medewerkers in dienst. Je krijgt als het ware datgene wat je ook ziet in de showroom, kwaliteit voor een reële prijs. Mederwerkers zijn goed opgeleid voor de klus. Geen onzinverhalen maar direct to the point. Een fijne garage om tijdens het wachten te vertoeven ook al kost een bezoek aan een garage je meestal geld. Maar voor een Toyota hoef je er niet zo vaak te zijn.

Willem Kalshoven (Lelystad)
04-02-2021

Vriendelijke en goede service. Je kan altijd terecht voor vragen en advies. Ze denken met je mee voor een praktische en tijdige oplossing.

Irene van Exel (Lelystad)
29-01-2021

Het is altijd prettig om een praatje te maken bij de receptie, de medewerker is een zeer bekwaam vakman en weet wat hij zegt.

Do van der Weijden (Lelystad)
25-01-2021

Super service. Zeer kundige mensen. Zeer behulpzaam en meedenkend.

Rob (Lelystad)
07-01-2021

Zeer vriendelijk personeel en goede service!

Harry Kemperman (Lelystad)
07-01-2021

Vriendelijk, deskundig, werken volgens afspraak en duidelijke communicatie. Geen verassingen achteraf. Altijd bereid tot uitleg.

Danny Portier
28-12-2020

Jarenlang tevreden klant ook voordat het bedrijf door Jacob Schaap is overgenomen.

D. Langelaar
28-12-2020

Goeie autodealer, mooie showroom. Verkoper was niet opdringerig en kon goed onze vragen beantwoorden. Fijne proefrit gemaakt en zeer tevreden over het algehele verkoopproces van Jacob Schaap Toyota.

Regterink (Lelystad)
28-12-2020

Klantvriendelijk, meedenkend, afspraak is afspraak, goede voorlichting, prettige wachtruimte. In mijn geval klaar terwijl u wacht.

Mevr. A. van der Wal (Lelystad)
10-12-2020

Vriendelijke, snelle en adequate service.

Joost Tersteeg
10-12-2020

Snelle en correcte behandeling door deskundig personeel.

Ria van der Kleij (Lelystad)
07-12-2020

Prettige garage om naar toe te gaan.

Ab Strijkers (Lelystad)
03-12-2020

Personeel behulpzaam, vriendelijk en kundig.

J. Engelvaart
03-12-2020

Uitstekende service en een prima prijs.

G.M. de Vries (Dronten )
03-12-2020

Ze zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig.

Martin Duijkers (Dronten )
26-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.