9,2
699 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

699 beoordelingen - Powered by TNS

Informeel. Relaxed.

Frank
21-06-2020

Je wordt hier altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ze zijn flexibel en denken met je mee. Alles wat je van een goede garage mag verwachten.

Martin Duijkers (Dronten )
17-06-2020

Klantvriendelijk, eerlijke kostenberekening, ruilauto.

dhr visser (urk)
10-06-2020

Vriendelijk personeel en een betrouwbare auto.

Hans van Essen (Lelystad)
05-06-2020

Vriendelijk, duidelijk, komen afspraken na, vooraf weten waar je financieel gezien aan toe bent, uitleg is helder. Uitgevoerde werkzaamheden worden besproken.

Mevr. A. Van der Wal (Lelystad)
03-06-2020

Altijd geholpen wanneer het moet of bij twijfelgevallen.

Peter van Regteren (Kampen.)
03-06-2020

Zeer goede afhandeling van de servicebeurt, zowel aan de balie als in de werkplaats.

R. Hartwich (Lelystad)
21-05-2020

Wat een service! We komen hier al 13 jaar en worden altijd goed, vriendelijk en zeer kundig geholpen. In al die jaren eigenlijk maar 1 keer een echt probleem met de auto gehad waarvan de oorzaak niet meteen gevonden kon worden. Er werd meegedacht, veel onderzoek gedaan en een prima oplossing gevonden. We zijn blij dat onze huidige maar ook onze volgende auto (reeds besteld) weer bij Schaap vandaan komt en onderhouden wordt. Top personeel!!

Fam Van Dijk (Lelystad)
21-05-2020

Vriendelijkheid, deskundigheid en duidelijkheid.

Jan Zwanepol (Kampen)
21-05-2020

Professionele en vriendelijke verkopers, is goed mee te onderhandelen. De aflevering van een nieuwe auto is daar al een feest op zich. Deze dealer zou ik zeker aanprijzen!

Rob en Charlotte Oud (Lelystad )
21-05-2020

Vriendelijke ontvangst, toelichting op werkzaamheden en prijs, duidelijke antwoorden op vragen, auto weer netjes opgeleverd.

Aad Koomen (Pijnacker)
07-05-2020

Service is prima geregeld.

J. de Roos (Almere)
06-05-2020

Zeer vriendelijk, erg klantgericht zonder overdreven te doen. Gewoon top! Ben zelden zo goed behandeld in een autobedrijf. Aanrader! Ook al omdat het erg goede en fijne auto's zijn!

Hans Vellekoop
06-05-2020

Inmiddels ben ik twaalf jaar klant bij Jacob Schaap in Lelystad, hoewel ik in Almere woon. De service is onberispelijk, altijd een uitleg, prijsopgave klopte altijd (ik vraag er nu meestal niet meer om). Reparaties worden goed uitgevoerd, ik hoef nooit terug met een klacht. Aan de balie staat een deskundig medewerker die meteen kan vertellen wat er aan de hand is of iets kan regelen voor je. Ik hoef nooit lang te wachten.Het enige verbeterpunt is dat de inruilprijs voor mijn Toyota mij wel eens tegen gevallen is.

Pieter van der Fluit (Almere)
30-04-2020

Een goede dealer en garage.

Mevr. A. Lamaker (Lelystad)
29-04-2020

De service die word geleverd is altijd goed. Communicatie is altijd open en helder.

Ashwin soebedar
29-04-2020

ik had een Nissan. Toyota Jacob Schaap had het onderhoud tot aan de sloopregeling een paar jaar geleden. toen ging ik naar Toyota. De verkoper en de bureau medewerker gaven veel uitleg omtrent een nieuwe auto. Het werd een Toyota Yaris. met veel genoegen. de behandeling en de service waren uitstekend.

H.Veenstra (lelystad)
29-04-2020

Dit is een no nonsens garage bij wie service hoog in het vaandel staat.

Cd berghuis (Lelystad)
23-04-2020

Mijn auto heeft al 11 jaar niet stil gestaan door Dennis en zijn monteurs. Dennis is eerlijk over prijzen en legt alles netjes uit.

Dhr. Kozijn
23-04-2020

Prima bedrijf, vriendelijke mensen, kan er altijd terecht.

Mary Poulussen-Strijker
17-04-2020

Zeer vriendelijk en service gericht personeel.

W. Schippers (Dronten )
17-04-2020

Goede vakkundig en behandeling.

Johan Hoezen (Kampen)
19-03-2020

Prima service van de werkplaats, beleefd personeel, professioneel. Prima dealer waar je oprecht een goede auto kunt kopen.

Lianne (Lelystad)
13-03-2020

Een klantvriendelijk bedrijf met meedenkers en erg servicegericht.

Peter Driehuis (Lelystad)
13-03-2020

Vriendelijke en vakkundige mensen.

Marion Ton (Dronten )
13-03-2020

Fijne dealer, goede service en goede ervaring

Dhr. B.E. de Vries (Lemmer)
28-02-2020

Altijd er zijn voor de klant , prima personeel vriendelijk en behulpzaam

Buisman (Lelystad)
26-02-2020

Service staat op 1e plaats. Nieuw of een oudere Toyota daar zit geen verschil in wat betrefd onderhoud .

Berrie (Lelystad)
26-02-2020

Zeer vriendelijk en meedenkend personeel die graag willen helpen maar zich niet opdringen

Billy den boer (Lelystad)
26-02-2020

Ontspannen zaken doen, nette showroom en terrein.

M. Broekhoff (Lelystad )
21-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.