9,2
800 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

800 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk en uiterst correct.

Bert Blom (Lelystad )
09-07-2021

Omdat daar heel bevlogen medewerkers zijn met passie voor het merk TOYOTA.

Martien Opschoor (Dronten)
09-07-2021

Goede service.

Fr. de Zeeuw (Dronten)
09-07-2021

Goede service.

John Jansen (Dronten)
09-07-2021

Prima garage met vriendelijk en deskundig personeel.

S. keizer
09-07-2021

Ik ben tevreden.

Bronk (Lelystad )
05-07-2021

Betrouwbaar, solide en servicegericht bedrijf met kennis van zaken en prettige communicatie. Zeer professionele manier van werken en als klant voel je je daar welkom en serieus genomen. Doen wat nodig is en is altijd een plezier om er te komen.

Joris Kromwijk (Lelystad)
30-06-2021

Vriendelijke en goede service. Goede uitleg over de auto bij aflevering. Eén minpuntje: tijdens aflevering ging de verkoper een keer een andere klant helpen, daardoor moesten we ongeveer een kwartier wachten.

Mevr. Melis
30-06-2021

Prettige ontvangst, geven advies.

Hans van Essen (Lelystad)
23-06-2021

Auto is uitstekend gerepareerd en de dealer is een topper voor de klanten!

Mario (LELYSTAD)
21-06-2021

Professioneler.

Dekker (Dronten)
21-06-2021

Verkoper is erg klantvriendelijk. Je wordt goed geholpen.

C. Piek (Dronten)
21-06-2021

Goede service, vriendelijk personeel.

Arita v d Wal (Lelystad)
11-06-2021

Alle afspraken/werkzaamheden worden vooraf duidelijk doorgenomen en heb nog nooit achteraf een verrassende rekening gehad.

Anoniem (Lelystad )
11-06-2021

Goede service. Heel klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar.

Yvonne Bruggink (Dronten)
11-06-2021

Top service.

B Bakker (Lelystad )
03-06-2021

Heldere, prettige comunicatie bij receptie. Redelijke prijzen. Goede kwaliteit. Denken mee.

Jan Pijnappel
03-06-2021

Vriendelijke mensen met een perfecte kennis over de Toyota. Alleen aan de dure kant.

Dhr. S van den Berg (Lelystad)
03-06-2021

Super fijne dealer en vakmensen. Je wordt goed op de hoogte gehouden, geïnformeerd en ze zijn ook zeer behulpzaam met dove mensen.

Mevr. Perk (Lelystad)
03-06-2021

Personeel zeer vriendelijk. Service prima.

Marijke van Es (Lelystad )
25-05-2021

Betrouwbaar.

René Buijs (Dronten )
25-05-2021

In al de jaren dat ik bij deze garage kom heb ik echt nooit wat te klagen. Voor zover ik kan beoordelen vakkundige service. Ben inmiddels in overleg voor aanschaf nieuwe auto (Yaris Hybrid of Corolla Hybrid).

P.S Kroon (Dronten)
21-05-2021

Zeer tevreden over laatste onderhoudsbeurt. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg factuur en verrichtingen, bedrag was vooraf duidelijk. Prima allemaal.

M.A. van Drie
19-05-2021

Altijd vriendelijk en goed op de hoogte van/over de auto.

JH Korevaar
19-05-2021

Klantvriendelijk, niet kosten opdrijvend, degelijk en daardoor veilig op de weg.

Dhr. M.C. Taal (Dronten)
19-05-2021

Vriendelijke mensen. Geen vreemde reparaties. Kreeg een leenauto mee. Had een goed gevoel.

Tom Poelmann (Dronten)
19-05-2021

Al jaren zeer tevreden.

Mevr. van der Horst (Lelystad )
14-05-2021

Behulpzaam. Vriendelijk. Deskundig. Eerlijk.

Jan Zwanepol (Kampen)
12-05-2021

Eerlijke (voor zover je dat van autohandelaren kunt zeggen) mensen daar, duidelijke afspraken en altijd bereid tot uitleg en raadgevingen. Leveren goed werk.

Eljada Bos (Lelystad)
07-05-2021

Vriendelijke, meedenkende medewerkers.

mw ellen Kalse
30-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.