9,2
840 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

840 beoordelingen

deskundig en eerlijk advies

B. Fokkens
26-01-2023

Een tevreden Toyota klant. Inmiddels heeft mijn Toyota Prius al heel wat servicebeurten gehad, inmiddels al 330.000 km op de teller. Nog nooit heeft mijn Toyota Prius mij in de steek gelaten. De servicebeurten worden prima uitgevoerd en altijd toegelicht door de werkplaatschef.

A.A. Slagter
24-01-2023

Top bedrijf Een aantal jaren geleden overgestapt op Toyota en de Toyota garage in Lelystad. Ik ben zeer tevreden over mijn hybride Yaris. De service bij de garage is zeer vriendelijk, duidelijk en pragmatisch. Ik kan alles vragen en de antwoorden zijn duidelijk en transparant. Ik weet van tevoren waar ik aan toe ben met onderhoud en reparaties en tussendoor kan ik ook terecht voor kleine dingen (batterij sleutel leeg, kreeg zelf de trekhaak er niet op of af). De kosten die ik tot nu toe heb voor mijn auto zijn enkel de normale onderhoudskosten zoals de banden, ruitenwissers en een keer de accu. Geen gekke onverwachte kosten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de garage eerlijk en oprecht is en ik heb nog nooit het idee gehad dat er kosten in rekening werden gebracht die niet klopten of dat er te veel werd berekend. Hartstikke fijne garage en mensen. Ook de Toyota pech service is erg handig. En de levenslange garantie op de batterij voor het elektrisch rijden (mits netjes onderhouden). Als de reparatie of het onderhoud langer duurt, dan is er ook een leenauto beschikbaar (zelfs een automaat beschikbaar, omdat ik niet meer met schakelen rijd).

Irene
20-01-2023

Service, prima personeel, vertrouwen Service, vriendelijk personeel en het vertrouwen op toyota

B. Westerink
19-01-2023

Goede service en fijn klantvriendelijk contact Zeer tevreden

P. Hoogveld
15-12-2022

Top Fijne mensen, goede service. Altijd goed bereikbaar en open voor vragen, hoe dan ook. Op stofzuigen na perfect

Fred
17-11-2022

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

W. D
08-11-2022

Heel goede service Jacob Schaap is een uiterst betrouwbare Toyota dealer met heel goede service

M. O
20-10-2022

Perfecte Service, Super klant georiënteerd, De Topper van Jacob Schaap in Lelystad maken echt alles waar wat ze zeggen. Heb je een Toyota en woon in je Flevoland, dan is Lelystad de enige oplossing! Zowel in verkoop als in after services komen ze echt alles na. Is er iets dan zijn ze er. Het gaat hier voor mijn gevoel als eerste om Service

peter
28-09-2022

M. M
27-09-2022

Goede service Ben erg tevreden

Toyota eigenaar
09-09-2022

Zeer goed. Vriendelijk, betrouwbaar, vakkundig.

F.G.
09-09-2022

Geweldige sevice

K. O
08-09-2022

Goede service Vriendelijk jongens

T.M. H
29-08-2022

Goede dealer Vriendelijke verkoper deal was al snel gemaakt en zag er allemaal goed uit

M.H. D
25-08-2022

Goede Service , klantvriendeljjk Ik ben heel erg tevreden met goede en snelle Service van Toyota dealer in Lelystad

S. R
16-08-2022

Service is top Zeer tevreden over de service

E.J. Blom
07-07-2022

Aygo X Envy Wij zijn erg tevreden over de service en het contact! Enzo Klein heeft ons keurig en leuk geholpen!

Bob en Mark
16-06-2022

Kort maar krachtig : Alles Toppie !!!!!!!!!! Alles loopt op tijd en de service is uitstekend .

H.A. J
04-06-2022

Prima service en goede info verstrekkingik Ik ben meer dan tevreden met deze garage. Heb in het verleden wel mindere dealers meegemaakt Ik zal hier een trouwe klant blijven

H. Kapel
03-06-2022

Goede service Ben zeer tevreden met het onderhoud

J.J. V de Berg
13-05-2022

Vakbekwaam Zeer tevreden over uitgevoerde werkzaamheden; vakkundige mensen.

T. H.
28-04-2022

Top dealer Vanaf dat ik ging kijken tot dat ik de auto ophaalde goed geholpen

Irma
24-03-2022

Fijne zaak Ik kom al jaren bij schaap in Dronten. Het is gewoon een fijne zaak met fijne mensen. Betrouwbaar.

Fred
22-03-2022

Zeer goede dealer en prima service. Zeer goede dealer met geweldig personeel. Houden hun stipt aan de afspraken. Zeer goede service. Kortom top.

H. Oltmans
10-03-2022

Goede service Ik ben erg tevreden over deze dealer.

Toyota eigenaar
03-03-2022

Super dealer. Ben altijd blij verrast met de ontvangst, klantvriendelijkheid en service van de organisatie. Top service ????????.

D.L. M
19-02-2022

Eens een Toyota, nooit meer iets anders! Toyota Jacob Schaap in Lelystad: erg vriendelijke personeel en top service!

Irene
01-02-2022

Goede service Prettig contact en deskundige advisering

G. K
29-01-2022

Fijne ervaring Ik voel mij heel goed behandeld door dit bedrijf, vooral door Mervin!

L. Feringa
26-01-2022