9,2
878 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

878 beoordelingen

Goede service Service is erg goed en ze zijn vriendelijk. Duidelijke taal en alles wordt goed doorgenomen

R.H.L. M
17-05-2024

Een dealer waar je je thuis voelt Bij deze verkoper voel je je op op je gemak

H.A. J
05-04-2024

Was een goede service Werd goed geholpen, ben zeer tevreden.

C van der V
16-03-2024

Uitstekende en vlotte service Zowel de verkopers in Dronten en Lelystad hebben ons uitstekend geadviseerd en geholpen. Ook de administratie heeft ons heel goed geholpen.

Toyota eigenaar
15-03-2024

Prettige garage in Lelystad. Vriendelijk personeel. Heerst een goede sfeer en de koffie staat klaar. Goede en snelle levering van de nieuwe auto.

Cees Verweij
13-03-2024

Vriendelijke service Fijne dealer, wij komen er voornamelijk voor onderhoud/reperaties. Altijd eerlijk. Toen we onze auto net nieuw (occasion) hadden viel hij nog onder de garantie van de dealer, net op het nippertje van die tijd deden we de zomercheck omdat we op vakantie gingen en ontdekten ze een groot issue, wat ze zonder klagen onder de garantie voor ons oplosten.

Toyota eigenaar
06-03-2024

Service met goed gevoel Afspraken worden nagekomen.aandacht voor de mens.

M.M. S
02-03-2024

goede service mensen zijn vriendelijk, deskundig en denken met je mee

W.G. V
01-03-2024

Calisto
21-02-2024

altijd vriendelijk ze nemen tijd voor een praatje ,bakje koffie staat klaar ,goed gevoel als je binnen komt, je geen nummer.

J. V
16-02-2024

Zeer goede service. Zeer goede service, en goed gevraagd en ongevraagd advies. Personeel denkt mee in het belang van de klant

J.T.M. Jansen
04-01-2024

goede service de service is. prima bijna net zo goed als schaap Volvo

L.A. O
29-12-2023

Zeer goede service Zeer prettig geholpen en kan het niet vaak genoeg benadrukken de service is echt geweldig

S. E
22-12-2023

Top bedrijf Ik ben zeer tevreden over de service maar ook de vriendelijkheid van het personeel! Je voelt je altijd zeer welkom en nemen echt de tijd voor je!

Y. W
27-10-2023

Super dealer! Wat een ouderwets perfect dealer is dit; een warm bad in plaats van arrogante kwallen zoals bij diverse andere merken. Staan altijd voor je klaar en hebben naast de hoffelijkheid en zakelijkheid ook de nodige humor. Daar wordt je vrolijk van!

S.J. Stad en J. Schilperoortt
20-10-2023

Goede service Erg tevreden met de afspraak keurig op tijd zoals afgesproken en vriendelijke mensen.

M. O
06-10-2023

Service, service, service!!!

P. H
08-09-2023

Service Ik ben zeer tevreden over de service bij Jacob Schaap. Hopelijk blijft dit zo, de medewerkers zijn heel meegaand en geven goede adviezen

D. Wijnnobel
29-08-2023

Tevreden Toyota rijder Onderhoudsbeurten verlopen altijd prima bij "Schaap" Je weet precies de kosten vooraf. Vervangend vervoer (elektrische fiets) tijdens de onderhoudsbeurt.

G.J. R
25-08-2023

Zeer goede service Ik ben heel tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden door de garage maar ook over het verkopende personeel. Je wordt goed geholpen en gaat tevreden naar huis.

H. Kapel
22-08-2023

Fijne dealer Levert prima service en bovendien makkelijk te vinden op mooie plek naast snelweg A6

P.J. van Diggelen
17-08-2023

Lage inruil. Wel tevreden over service beurt, maar kreeg een evt. optie voor inruil op een Corolla. Vond het erg laag, het voorgedragen bedrag na circa een anderhalf jaar.

Toyota eigenaar
16-08-2023

De Toyota dealer van Lelystad Erg vriendelijk en gekwalificeerd personeel. Verstand van zaken. Zeer professionele uitstraling, een echte aanrader.

Henk S
08-08-2023

M. G
28-07-2023

Goede service en een vriendelijke behandelibg Ik ben zeer tevreden over de goede en deskundige behandeling. Bovendien ben ik adequaat voorgelicht. Super service!

J. V
10-07-2023

Zeer goede service Zeer vriendelijk personeel neemt ruim de tijd voor een gesprek en informatie uitwisseling. En uitstekende service

F. B
08-07-2023

Goede service en zeer klantvriendelijkheid Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid

E.J. Blom
29-06-2023

R.W.G. M
20-06-2023

Goede service! Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijkheid. Ik kom hier al jaren en dat zal zo blijven.

R. Slagter
08-06-2023

Vriendelijk en bekwaam personeel Dit is mijn 3e Toyota die ik daar naar tevredenheid heb gekocht. Dat zegt al meer dan genoeg ;-)

J.E. B
08-06-2023