9,2
718 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

718 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer tevreden over deze dealer.

John Jansen (Dronten)
21-09-2020

Deskundige, betrouwbare en vriendelijke medewerkers. Receptie, verkoop en werkplaats. Meedenkend in klantbelang, niet opdringerig.

Ferdinand (Almere)
21-09-2020

Goede service, persoonlijk contact, geen nummertje.

Hummel
02-09-2020

Prima bedrijf omzaken mee te doen. Ik werd prima op de hoogte gehouden. Vanaf bestelling tot aflevering geen klachten. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam!

K. Schuur (Lelystad )
02-09-2020

Het is een zeer prettig bedrijf met prettige en vooral kundige werknemers.

Bonnet Media (Lelystad)
27-08-2020

Ik woon in Hoorn ga voor het juiste onderhoud naar Schaap Lelystad, ik ben dan ook zeer tevreden zoals ze mij altijd helpen.

Wim Tholen. (Hoorn.)
27-08-2020

Vriendelijk en betrouwbaar en gastvrij.

Tmhetsen (Dronten)
27-08-2020

Goede service.

H. WESTDIJK (Lelystad)
27-08-2020

Correcte behandeling en gelijk uitleg bij vragen.

Henk Jansen (Lelystad)
21-08-2020

Ik had het volste vertrouwen in de dealer.

Fr. de Zeeuw (Dronten)
13-08-2020

Hier wordt je altijd zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Echt niets op aan te merken. Gewoon een geweldige garage waarop je kunt bouwen.

Martin Duijkers (Dronten )
12-08-2020

Waardering, onderhandeling, realistisch.

R Hilbink (Enkhuizen)
10-08-2020

Prettige en vakkundige bediening. Goede communicatie en komen afspraken na. Maar wat maakt Toyota toch goede auto’s, blijven en rijden altijd “als nieuw”.

van Doesburg (Dronten )
05-08-2020

Bij deze dealer kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hans van Amstel (Lelystad)
03-08-2020

Vriendelijke mensen, goede service, oplossings bereid, schone omgeving, al met al een hele goede Toyotadealer.

M.Opschoor (Dronten)
03-08-2020

Je kan er altijd terecht voor uiteenlopende vragen en de service is altijd goed. Al het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook al hebben ze het druk er is altijd een vriendelijk woord.

Dhr M van der Leek (Swifterbant)
03-08-2020

Het is de BESTE Toyota-dealer die ik ooit gehad heb. FANTASTISCH.

Korien Heijenk (Lelystad )
31-07-2020

Goede service, klantvriendelijk en gemoedelijke sfeer.

Paul Mentink (Dronten)
31-07-2020

Duidelijke voorlichting over onderhoud en doet geen onnodige reparatie.

W.Teseling (elburg)
31-07-2020

Informeel. Relaxed.

Frank
21-06-2020

Je wordt hier altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ze zijn flexibel en denken met je mee. Alles wat je van een goede garage mag verwachten.

Martin Duijkers (Dronten )
17-06-2020

Klantvriendelijk, eerlijke kostenberekening, ruilauto.

dhr visser (urk)
10-06-2020

Vriendelijk personeel en een betrouwbare auto.

Hans van Essen (Lelystad)
05-06-2020

Vriendelijk, duidelijk, komen afspraken na, vooraf weten waar je financieel gezien aan toe bent, uitleg is helder. Uitgevoerde werkzaamheden worden besproken.

Mevr. A. Van der Wal (Lelystad)
03-06-2020

Altijd geholpen wanneer het moet of bij twijfelgevallen.

Peter van Regteren (Kampen.)
03-06-2020

Zeer goede afhandeling van de servicebeurt, zowel aan de balie als in de werkplaats.

R. Hartwich (Lelystad)
21-05-2020

Wat een service! We komen hier al 13 jaar en worden altijd goed, vriendelijk en zeer kundig geholpen. In al die jaren eigenlijk maar 1 keer een echt probleem met de auto gehad waarvan de oorzaak niet meteen gevonden kon worden. Er werd meegedacht, veel onderzoek gedaan en een prima oplossing gevonden. We zijn blij dat onze huidige maar ook onze volgende auto (reeds besteld) weer bij Schaap vandaan komt en onderhouden wordt. Top personeel!!

Fam Van Dijk (Lelystad)
21-05-2020

Vriendelijkheid, deskundigheid en duidelijkheid.

Jan Zwanepol (Kampen)
21-05-2020

Professionele en vriendelijke verkopers, is goed mee te onderhandelen. De aflevering van een nieuwe auto is daar al een feest op zich. Deze dealer zou ik zeker aanprijzen!

Rob en Charlotte Oud (Lelystad )
21-05-2020

Vriendelijke ontvangst, toelichting op werkzaamheden en prijs, duidelijke antwoorden op vragen, auto weer netjes opgeleverd.

Aad Koomen (Pijnacker)
07-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.