9,2
819 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

819 beoordelingen

Verkoper is erg klantvriendelijk. Je wordt goed geholpen.

C. Piek (Dronten)
21-06-2021

Goede service, vriendelijk personeel.

Arita v d Wal (Lelystad)
11-06-2021

Alle afspraken/werkzaamheden worden vooraf duidelijk doorgenomen en heb nog nooit achteraf een verrassende rekening gehad.

Anoniem (Lelystad )
11-06-2021

Goede service. Heel klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar.

Yvonne Bruggink (Dronten)
11-06-2021

Top service.

B Bakker (Lelystad )
03-06-2021

Heldere, prettige comunicatie bij receptie. Redelijke prijzen. Goede kwaliteit. Denken mee.

Jan Pijnappel
03-06-2021

Vriendelijke mensen met een perfecte kennis over de Toyota. Alleen aan de dure kant.

Dhr. S van den Berg (Lelystad)
03-06-2021

Super fijne dealer en vakmensen. Je wordt goed op de hoogte gehouden, geïnformeerd en ze zijn ook zeer behulpzaam met dove mensen.

Mevr. Perk (Lelystad)
03-06-2021

Personeel zeer vriendelijk. Service prima.

Marijke van Es (Lelystad )
25-05-2021

Betrouwbaar.

René Buijs (Dronten )
25-05-2021

In al de jaren dat ik bij deze garage kom heb ik echt nooit wat te klagen. Voor zover ik kan beoordelen vakkundige service. Ben inmiddels in overleg voor aanschaf nieuwe auto (Yaris Hybrid of Corolla Hybrid).

P.S Kroon (Dronten)
21-05-2021

Zeer tevreden over laatste onderhoudsbeurt. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg factuur en verrichtingen, bedrag was vooraf duidelijk. Prima allemaal.

M.A. van Drie
19-05-2021

Altijd vriendelijk en goed op de hoogte van/over de auto.

JH Korevaar
19-05-2021

Klantvriendelijk, niet kosten opdrijvend, degelijk en daardoor veilig op de weg.

Dhr. M.C. Taal (Dronten)
19-05-2021

Vriendelijke mensen. Geen vreemde reparaties. Kreeg een leenauto mee. Had een goed gevoel.

Tom Poelmann (Dronten)
19-05-2021

Al jaren zeer tevreden.

Mevr. van der Horst (Lelystad )
14-05-2021

Behulpzaam. Vriendelijk. Deskundig. Eerlijk.

Jan Zwanepol (Kampen)
12-05-2021

Eerlijke (voor zover je dat van autohandelaren kunt zeggen) mensen daar, duidelijke afspraken en altijd bereid tot uitleg en raadgevingen. Leveren goed werk.

Eljada Bos (Lelystad)
07-05-2021

Vriendelijke, meedenkende medewerkers.

mw ellen Kalse
30-04-2021

Word altijd netjes behandeld en alles wordt netjes opgelost.

Dj bruggink (Dronten)
30-04-2021

Perfecte service. Zeer benaderbare hulp.

Mies v.d. Berkmortel (Eindhoven)
28-04-2021

Zeer prettige en vriendelijke communicatie. Vakbekwame medewerkers.

Dhr. G. Van der Zwaan (Lelystad)
26-04-2021

Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, goede service.

Ingrid Prins (Swifterbant)
21-04-2021

Prima, vriendelijke, hulpvaardige mensen.

Mary Poulussen-Strijker
14-04-2021

Uitstekende serviceverlening. Ik ga altijd weer met een enorme glimlach van oor tot oor naar huis.

Marcel Sas (Lelystad)
12-04-2021

Altijd vriendelijke ontvangst met koffie.

P. van Regteren (Kampen.)
01-04-2021

Goede service, men kent de klanten.

H. Veenstra
25-03-2021

Jacob Schaap is een fijne dealer met oog voor de klant.

Klaas Oevering (Lelystad)
24-03-2021

Zeer klantvriendelijk. Kom er al jaren en ben dus een bekende. Altijd ruimte voor een praatje en (zeer goede) koffie.

Dhr. H. Meijer (Lelystad)
24-03-2021

Vriendelijk en klantgericht.

Kees Bohte (Lelystad)
18-03-2021