9,2
718 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

718 beoordelingen - Powered by TNS

Service is prima geregeld.

J. de Roos (Almere)
06-05-2020

Zeer vriendelijk, erg klantgericht zonder overdreven te doen. Gewoon top! Ben zelden zo goed behandeld in een autobedrijf. Aanrader! Ook al omdat het erg goede en fijne auto's zijn!

Hans Vellekoop
06-05-2020

Inmiddels ben ik twaalf jaar klant bij Jacob Schaap in Lelystad, hoewel ik in Almere woon. De service is onberispelijk, altijd een uitleg, prijsopgave klopte altijd (ik vraag er nu meestal niet meer om). Reparaties worden goed uitgevoerd, ik hoef nooit terug met een klacht. Aan de balie staat een deskundig medewerker die meteen kan vertellen wat er aan de hand is of iets kan regelen voor je. Ik hoef nooit lang te wachten.Het enige verbeterpunt is dat de inruilprijs voor mijn Toyota mij wel eens tegen gevallen is.

Pieter van der Fluit (Almere)
30-04-2020

Een goede dealer en garage.

Mevr. A. Lamaker (Lelystad)
29-04-2020

De service die word geleverd is altijd goed. Communicatie is altijd open en helder.

Ashwin soebedar
29-04-2020

ik had een Nissan. Toyota Jacob Schaap had het onderhoud tot aan de sloopregeling een paar jaar geleden. toen ging ik naar Toyota. De verkoper en de bureau medewerker gaven veel uitleg omtrent een nieuwe auto. Het werd een Toyota Yaris. met veel genoegen. de behandeling en de service waren uitstekend.

H.Veenstra (lelystad)
29-04-2020

Dit is een no nonsens garage bij wie service hoog in het vaandel staat.

Cd berghuis (Lelystad)
23-04-2020

Mijn auto heeft al 11 jaar niet stil gestaan door Dennis en zijn monteurs. Dennis is eerlijk over prijzen en legt alles netjes uit.

Dhr. Kozijn
23-04-2020

Prima bedrijf, vriendelijke mensen, kan er altijd terecht.

Mary Poulussen-Strijker
17-04-2020

Zeer vriendelijk en service gericht personeel.

W. Schippers (Dronten )
17-04-2020

Goede vakkundig en behandeling.

Johan Hoezen (Kampen)
19-03-2020

Prima service van de werkplaats, beleefd personeel, professioneel. Prima dealer waar je oprecht een goede auto kunt kopen.

Lianne (Lelystad)
13-03-2020

Een klantvriendelijk bedrijf met meedenkers en erg servicegericht.

Peter Driehuis (Lelystad)
13-03-2020

Vriendelijke en vakkundige mensen.

Marion Ton (Dronten )
13-03-2020

Fijne dealer, goede service en goede ervaring

Dhr. B.E. de Vries (Lemmer)
28-02-2020

Altijd er zijn voor de klant , prima personeel vriendelijk en behulpzaam

Buisman (Lelystad)
26-02-2020

Service staat op 1e plaats. Nieuw of een oudere Toyota daar zit geen verschil in wat betrefd onderhoud .

Berrie (Lelystad)
26-02-2020

Zeer vriendelijk en meedenkend personeel die graag willen helpen maar zich niet opdringen

Billy den boer (Lelystad)
26-02-2020

Ontspannen zaken doen, nette showroom en terrein.

M. Broekhoff (Lelystad )
21-02-2020

Vanaf de koop van onze eerste Toyota (door betrouwbare, vriendelijke verkoper, met kennis van zaken) heel erg tevreden over deze garage met hun vriendelijke mensen. Vertrouwd geraakt met de prettige manier van ontvangst, wanneer we de auto moeten brengen voor een beurt. Van tevoren hoor je exact wat de beurt inhoudt en bij onvoorziene werkzaamheden wordt meteen contact opgenomen. We wonen niet naast de deur en daarmee wordt altijd rekening gehouden, een reserve-auto staat al klaar. Bij een garage van een ander merk hebben we nooit dat vertrouwde gevoel gehad. We zijn “blijvers”

Amos en Lute (Lelystad)
19-02-2020

Prettige dealer, altijd belangstellend hoe ik mijn auto ervaar. Vragen wat zij kunnen verbeteren. Kortom deze dealer zou ik wel durven aan te raden

Jan Mul (Almere)
12-02-2020

Er wordt meegedacht over het benodigde onderhoud mijn twee Toyota's van 9 en 15 jaar jong.

Dhr. F. Winthorst (Dronten)
22-01-2020

Doen wat besproken is tegen overeengekomen prijs. Werken vlot en goed. Prettige sfeer. Dichtbij. Doen niet moeilijk.

Gerard L. Stoots (Dronten)
21-01-2020

Geweldig dealer repareert snel en zeer vakkundig de prijs is ook redelijk.

Bruce de groot (Almere)
15-01-2020

Jacob Schaap B.V. Lelystad, is een prima bedrijf, waar we graag terugkomen. We hebben het helaas niet getroffen met de verkoper.

mevr T van der Veldt (Lelystad)
10-01-2020

Ik ben zeer tevreden met deze dealer. Altijd snel, deskundig en vriendelijk geholpen. Prijs voor een beurt is overigens cfm. de opgave op de website. Prijsopgave is daarom niet nodig lijkt me. Ik word altijd gebeld als er iets bijzonders is.

Dhr Portier (Lelystad)
08-01-2020

Vriendelijk oersonneel, klantvriendelijk en service gericht.

Stam (Lelystad)
02-01-2020

Altijd prima geholpen.

Karel van der hart
30-12-2019

Gewoon goed, nu rijden we Toyota. Vroeger Volvo, was ook goed, maar nu goedkoper.

Roel Visscher (Dronten)
30-12-2019

Klantvriendelijk, goede service, betaalbaar.

Brenda Smits (Dronten)
30-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.