9,2
868 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

868 beoordelingen

Zeer tevreden over laatste onderhoudsbeurt. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg factuur en verrichtingen, bedrag was vooraf duidelijk. Prima allemaal.

M.A. van Drie
19-05-2021

Altijd vriendelijk en goed op de hoogte van/over de auto.

JH Korevaar
19-05-2021

Klantvriendelijk, niet kosten opdrijvend, degelijk en daardoor veilig op de weg.

Dhr. M.C. Taal (Dronten)
19-05-2021

Vriendelijke mensen. Geen vreemde reparaties. Kreeg een leenauto mee. Had een goed gevoel.

Tom Poelmann (Dronten)
19-05-2021

Al jaren zeer tevreden.

Mevr. van der Horst (Lelystad )
14-05-2021

Behulpzaam. Vriendelijk. Deskundig. Eerlijk.

Jan Zwanepol (Kampen)
12-05-2021

Eerlijke (voor zover je dat van autohandelaren kunt zeggen) mensen daar, duidelijke afspraken en altijd bereid tot uitleg en raadgevingen. Leveren goed werk.

Eljada Bos (Lelystad)
07-05-2021

Vriendelijke, meedenkende medewerkers.

mw ellen Kalse
30-04-2021

Word altijd netjes behandeld en alles wordt netjes opgelost.

Dj bruggink (Dronten)
30-04-2021

Perfecte service. Zeer benaderbare hulp.

Mies v.d. Berkmortel (Eindhoven)
28-04-2021

Zeer prettige en vriendelijke communicatie. Vakbekwame medewerkers.

Dhr. G. Van der Zwaan (Lelystad)
26-04-2021

Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, goede service.

Ingrid Prins (Swifterbant)
21-04-2021

Prima, vriendelijke, hulpvaardige mensen.

Mary Poulussen-Strijker
14-04-2021

Uitstekende serviceverlening. Ik ga altijd weer met een enorme glimlach van oor tot oor naar huis.

Marcel Sas (Lelystad)
12-04-2021

Altijd vriendelijke ontvangst met koffie.

P. van Regteren (Kampen.)
01-04-2021

Goede service, men kent de klanten.

H. Veenstra
25-03-2021

Jacob Schaap is een fijne dealer met oog voor de klant.

Klaas Oevering (Lelystad)
24-03-2021

Zeer klantvriendelijk. Kom er al jaren en ben dus een bekende. Altijd ruimte voor een praatje en (zeer goede) koffie.

Dhr. H. Meijer (Lelystad)
24-03-2021

Vriendelijk en klantgericht.

Kees Bohte (Lelystad)
18-03-2021

Mijn ervaring met Toyota in het algemeen is altijd goed. De service is er goed en de prijzen zijn netjes voor wat je krijgt.Vaak krijg ik extra service wat niks extra kost.

John Huppertz (Spijkenisse)
18-03-2021

Ik word altijd perfect geholpen, zowel door de receptie als door de monteurs.

PJ Stoop (Lelystad)
04-03-2021

Worden altijd correct en vriendelijk geholpen.

Mevrouw. Wiggers (Lelystad )
04-03-2021

Vriendelijk en deskundig personeel. Deze dealer zorgt goed voor mijn Hilux en doet wat nodig is. Prima!

Bert (Lelystad)
22-02-2021

Ben al jarenlang klant en alles verloopt altijd naar tevredenheid.

Dhr. VersoS
22-02-2021

Zeer vriendelijk meedenkend en vooral geen geldwolven.

Billy den boer (Lelystad)
19-02-2021

Goede service en zeer professioneel personeel.

Leander (Lelystad)
11-02-2021

Een betrouwbare dealer die meedenkt in jouw auto's belang. Attent zijn en liefde hebben voor het merk.

Jeroen Deijnum (Lelystad)
04-02-2021

Garage heeft kundige en vriendelijke medewerkers in dienst. Je krijgt als het ware datgene wat je ook ziet in de showroom, kwaliteit voor een reële prijs. Mederwerkers zijn goed opgeleid voor de klus. Geen onzinverhalen maar direct to the point. Een fijne garage om tijdens het wachten te vertoeven ook al kost een bezoek aan een garage je meestal geld. Maar voor een Toyota hoef je er niet zo vaak te zijn.

Willem Kalshoven (Lelystad)
04-02-2021

Vriendelijke en goede service. Je kan altijd terecht voor vragen en advies. Ze denken met je mee voor een praktische en tijdige oplossing.

Irene van Exel (Lelystad)
29-01-2021

Het is altijd prettig om een praatje te maken bij de receptie, de medewerker is een zeer bekwaam vakman en weet wat hij zegt.

Do van der Weijden (Lelystad)
25-01-2021