9,2
886 beoordelingen
Terug naar overzicht
extra services Lelystad.jpg

Extra services voor verkoop en onderhoud

Samen staan we sterk!

Het Coronavirus houdt ons in de greep. Om uw mobiliteit te kunnen garanderen, werken onze medewerkers gewoon door. Uiteraard doen wij dit voor uw en onze veiligheid volgens de RIVM-richtlijnen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij extra services in het leven geroepen.

Desinfecteren en 1,5 meter afstand: wij maken na een proefrit of na het onderhoud aan uw auto onder andere het stuur, het dashboard, de versnellingspook, sleutel en handgrepen schoon met desinfectiemiddel en houden bij de balie en in onze showroom 1,5 meter afstand.

Auto ophalen: heeft u een afspraak voor onderhoud, maar vindt u het vervelend om naar ons bedrijf te komen? Geen probleem, dan halen wij uw auto gewoon bij u op.

Videobellen met onze verkoopadviseurs: voor de aanschaf van een nieuwe Toyota of een van onze occasions kunt u met onze verkoopadviseurs naast mailen en bellen, ook videobellen via WhatsApp, Facetime of Skype. Zo kunt u de auto live bekijken.

Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs: het is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek in onze showroom over een nieuwe Toyota of een occasion. Wij zorgen ervoor dat de auto voor een proefrit klaar staat, dan hoeft u niet te wachten.

Proefrit, taxatie en aflevering aan huis: we kunnen ervoor zorgen dat uw proefrit of aflevering bij u thuis of op de zaak plaatsvindt. Ook kunnen wij uw huidige auto bij u thuis taxeren en kunt u in uw veilige en vertrouwde omgeving blijven.

U kunt ervan op aan dat de medewerkers van Toyota Jacob Schaap er alles aan zullen doen om u mobiel te houden. Heeft u andere wensen? Maak het ons kenbaar!

Bel voor de vestiging Lelystad tel: 0320-752626 en voor de vestiging Dronten tel: tel: 0321-750600 of mail naar toyota@jacobschaap.nl.

Heel graag tot ziens en let goed op uzelf en elkaar.