9,2
877 beoordelingen
Terug naar overzicht
Mirai.jpg

Maak kennis met de Toyota Mirai op 9 juni bij Toyota Jacob Schaap in Lelystad

De waterstof elektrische auto die alleen waterdamp uitstoot en de lucht zuivert

Wellicht heeft u in de media al van de nieuwe Toyota Mirai gehoord. Deze waterstof elektrische auto is al sinds 2014 op de markt en heeft als enige uitstoot waterdamp én zuivert de lucht! Bent u ook benieuwd naar de Toyota Mirai? Kom dan geheel vrijblijvend langs op woensdag 9 juni a.s. De Toyota Mirai staat alleen op die dag exclusief voor u klaar in de showroom van Toyota Jacob Schaap in Lelystad. Proefrijden is uiteraard ook mogelijk. Vanwege de grote animo werken wij alleen op afspraak.

Bel voor een afspraak
Voordelen van de Toyota Mirai en waterstof rijden
  • 0% schadelijke emissies: de enige uitstoot is water.

  • Actieradius van ongeveer 650 kilometer. Vorige week werd er 1.003 kilometer gereden op één tank.

  • 100% elektrisch, zonder stekker

  • Tanken in 3 tot 5 minuten

  • 12% bijtelling over de gehele aanschafwaarde (vanaf slechts € 241,- voor de zakelijke rijder)

  • Tot 2026 geen motorrijtuigenbelasting

  • Ondernemers die in 2021 een waterstofauto aanschaffen, hebben recht op een milieu-investeringsaftrek van 36% én een vervroegde afschrijving van de investering tot maximaal 75% van de aanschafprijs

Extra service: laten tanken wanneer het u uitkomt

Omdat het netwerk van waterstoftankstations nog volop in uitbreiding is in Nederland, komt Toyota met de Tankservice. Een abonnement waarmee u eenvoudig een online afspraak in het Tankservice portal maakt voor een tijdstip dat u uitkomt. Een servicemedewerker haalt uw Mirai de dag van de afspraak op om hem vol te tanken en brengt deze weer terug.

Hebben wij uw interesse gewekt? Of wilt u meer informatie en proefrijden? Bel dan met een van onze verkoopadviseurs om een afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag op woensdag 9 juni a.s. in Lelystad. De Toyota Mirai is leverbaar in vier uitvoeringen vanaf € 65.995,-.

Meer info over de Toyota Mirai Rijden op waterstof Zakelijk