9,2
886 beoordelingen
Terug naar overzicht
01-Toyota-start-productie-nieuwe-generatie-Yaris-hero-1140.jpg

Nieuwe Toyota Yaris in productie!

Vanaf zomer 2020 bij de Toyota dealer

Goed nieuws voor wie niet kan wachten op de nieuwe Toyota Yaris: de productie van de nieuwe Toyota Yaris is gestart! De nieuwe Toyota Yaris is specifiek voor Europa ontwikkeld en wordt hier ook geproduceerd, namelijk in de Noord-Franse stad Valenciennes.

Honderden miljoenen euro’s

De nieuwe Toyota Yaris loopt van de band bij Toyota Motor Manufacturing France (TMMF). De Yaris wordt hier al sinds eind jaren 90 gebouwd. Voor de productie van de nieuwe Toyota Yaris is wel het een en ander veranderd. We hebben de werkvloeren gemoderniseerd met nieuwe uitrusting en technologieën om de ergonomie en prestaties verder te kunnen verbeteren. De Toyota Yaris is een topproduct en dat moet natuurlijk zo blijven. In totaal gaat het om een investering van honderden miljoenen euro’s!

Krachtiger en zuiniger

De nieuwe, vierde generatie Toyota Yaris staat vanaf de zomer van 2020 bij de Toyota dealer. Hij is compact vanbuiten en ruim vanbinnen, twee eigenschappen waar de Yaris sinds jaar en dag goed om bekend staat. Door het nieuwe voertuigplatform biedt de nieuwe Toyota Yaris ontzettend veel rijplezier. Dat heeft namelijk een laag zwaartepunt. En dat rijdt dynamischer. Het design is hierop aangepast; de Yaris ziet er sportiever uit dan ooit tevoren! De Yaris Hybrid is bovendien krachtiger (85 kW/116 pk) en zuiniger dan voorheen, vanaf 3,8 l/100 km.

02-Toyota-start-productie-nieuwe-generatie-Yaris-555.jpg
03-Toyota-start-productie-nieuwe-generatie-Yaris-555.jpg
Supergebruiksvriendelijk

Met de nieuwe Toyota Yaris Hybrid kun je over langere afstanden volledig elektrisch rijden. Zónder zelf te hoeven laden, want dat gebeurt als je remt en het gaspedaal loslaat. Supergebruiksvriendelijk! De nieuwe Toyota Yaris is ook leverbaar met een nieuwe 1,5-liter benzinemotor met 89 kW/121 pk. Voor wie het wel wat minder mag, is er de Yaris 1.0 benzine met 53 kW/72 pk. Nog altijd voldoende power om lekker vlot te kunnen rijden.

04-Toyota-start-productie-nieuwe-generatie-Yaris-1140.jpg
Absolute bestseller

De Toyota Yaris is een absolute bestseller in Europa. En dus zijn alle medewerkers van Toyota Motor Manufacturing France maar wat blij dat ze zijn begonnen met de productie van de nieuwste generatie. Die productie voldoet overigens volledig aan alle richtlijnen met betrekking tot het coronavirus. De veiligheid van onze medewerkers staat altijd voorop. De prijzen van de nieuwe Toyota Yaris beginnen bij 17.895 euro. Bestellen kan al, ook al is de productie net begonnen. Dus verzeker jezelf snel van de nieuwe Toyota Yaris!

05-Toyota-start-productie-nieuwe-generatie-Yaris-555.jpg
Stel de Yaris samen Inschrijven Toyota nieuwsbrief