9,2
878 beoordelingen
Terug naar overzicht
foto prijswinnaars.jpg

Toyota Jacob Schaap wint 2e prijs in Ichiban Award

Team Lelystad blinkt uit in klanttevredenheid

Op woensdag 22 maart jl. was de uitreiking van de Ichiban European Customer Recommendation Award: een prijs die Toyota Motor Europe (TME) elk jaar toekent aan Europese Toyota-dealers die uitblinken op het gebied van klanttevredenheid en die nét een stap verder gaan voor de klant. Toyota Jacob Schaap Lelystad was genomineerd voor deze award en wist de 2e prijs voor Nederland in de wacht te slepen. Een geweldige prestatie van het hele team!

Toyota Jacob Schaap is elf jaar Toyota-dealer met vestigingen in Lelystad en Dronten. Vanaf de start van het bedrijf is het altijd ons doel geweest om de meest klantvriendelijke dealer van Flevoland te worden. Dat het team van Lelystad in zo'n korte tijd de Nederlandse top op het gebied van klanttevredenheid heeft weten te bereiken, dat is een fantastische mijlpaal! Service verlenen zit in hun DNA en daarmee in dat van ons bedrijf. Iedereen zet zich iedere dag voor de volle 100% in en doet zijn uiterste best om de klanten met een glimlach de deur uit te laten gaan. Deze tweede prijs is een bevestiging dat we hier vaak in slagen.

‘Okyakusama Ichiban’

Ichiban is afgeleid van het Japanse woord ‘Okyakusama Ichiban’, dat vrij vertaald ‘de klant staat voorop’ betekent. Ichiban betekent ‘beste’ of ‘eerste’. Daarom sluit deze naam perfect aan bij de wereldwijde strategie van Toyota, waarbij de Toyota rijder altijd centraal staat. In totaal worden er meer dan 2.300 Toyota dealers uit 33 Europese landen beoordeeld op klantervaring en bedrijfsresultaten.

Foto: Menno Ridderhof