9,2
886 beoordelingen
Terug naar overzicht
toyota-news-2019-driven-pol-fabrega-header_tcm-22-1815851.jpg

Toyota presents: Driven

Dit is het verhaal van Pol Fàbrega

Hoe breng je een revolutie teweeg in ons huidige voedselsysteem? Met ambitie en passie doet Pol Fàbrega met stadslandbouw een dappere poging in onder meer de miljoenenstad Hong Kong. En hij is gedreven om te slagen!
Dit is de toekomst

Hoe zorgen we ervoor dat we genoeg voedsel voor onszelf én toekomstige generaties hebben terwijl we tegelijkertijd de wereld tot een betere plek maken? Dát is de uitdaging van Pol Fàbrega, medeoprichter van Rooftop Republic in Hong Kong. Hij verandert binnensteden en de mindset van inwoners door stadslandbouw te realiseren, bijvoorbeeld op de daken van hoogbouw. Dit is de toekomst!

Het team van Rooftop Republic is pionier op het gebied van stadslandbouw en werkt samen met meerdere architecten, ingenieurs, biologische boeren en chef-koks, en voedingsdeskundigen om echt het verschil te kunnen maken.

toyota-news-2019-driven-pol-fabrega-image-1_tcm-22-1815853.jpg
toyota-news-2019-driven-pol-fabrega-image-2_tcm-22-1815854.jpg
toyota-news-2019-driven-pol-fabrega-image-3_tcm-22-1815855.jpg
Gedreven om te winnen

‘Driven’ is een videoserie over mensen en wat deze mensen beweegt in hun persoonlijke levens. Gedreven om te winnen. Streven naar perfectie. En een zucht naar avontuur. Meer video’s volgen.

Bekijk de andere afleveringen van Driven

Vrouwen in Zambia inspireren

Handicap als superkracht

Realiteit documenteren

Zoektocht naar perfectie

Gedreven om te winnen

Inschrijven Toyota nieuwsbrief