9,2
880 beoordelingen
Terug naar overzicht
05-Toyota-Yaris-Cross-Adventure.jpg

INTRODUCTIEDAGEN TOYOTA YARIS CROSS

KOM LANGS OP 16, 17 EN 18 SEPTEMBER 2021

De nieuwe Toyota Yaris Cross heeft alles in huis: een krachtige uitstraling, hoge zitpositie, de nieuwste zelfopladende hybridetechniek, toonaangevende lage verbruiks- en emissiecijfers... eigenlijk te veel om op te noemen. Kortom, je moet hem vooral zelf ervaren. En dat kan! Wij nodigen je uit voor de introductiedagen van 16 t/m 18 september inclusief koopavonden.

Vanaf 16 september a.s. krijg je de kans om kennis te maken met de splinternieuwe Toyota Yaris Cross. Dit model kan worden geleverd als hybride-uitvoering (zonder stekker) en benzine-uitvoering met een vanafprijs van € 24.395,-. De Yaris Cross is verkrijgbaar in maar liefst zes uitvoeringen.

Proefrit

Vanwege het beperkte aantal presentatieauto's van de Yaris Cross in de showroom, vragen wij je vriendelijk om een afspraak te maken voor een proefrit. Dan kun je erop vertrouwen dat de nieuwe Yaris Cross speciaal voor jou klaar staat!

Plan een proefrit

Openingstijden tijdens de introductiedagen

Toyota Jacob Schaap Dronten

Toyota Jacob Schaap Lelystad

Kom gezellig langs op een van de introductiedagen en laat je verrassen door de nieuwe Toyota Yaris Cross. Onze medewerkers kunnen een vrijblijvende offerte opstellen en meer vertellen over de diverse uitvoeringen, (private) lease tarieven en niet te vergeten het introductievoordeel op de First Edition.

Meer info over de Toyota Yaris Cross