9,2
819 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Jacob Schaap

9,2

819 beoordelingen

Goede bediening vriendelijk personeel

Anoniem
27-08-2014

goed resultaat en vriendelijke, ter zake receptie

sibert meurs (lelystad)
26-08-2014

Nooit onopgeloste klachten gehad. Zeer kundige medewerkers.

Anoniem
26-08-2014

Goede service en als werd als klant gewaardeerd

Anoniem
26-08-2014

betrouwbare dealer en goede monteurs eenvoudige werkplaats maar wel flexibel eerlijke verkoper

Arent Bruil (Dronten)
25-08-2014

Klantvriendelijk, betrouwbaar en zeer vriendelijk

P.A. Profijt (Lelystad)
25-08-2014

Meer duidelijkheid ovrr kosten nodig

Anoniem
20-08-2014

Totaal geen klachten, goede service.

Anoniem
20-08-2014

Vanwege de service

Anoniem
20-08-2014

goede vakmensen en vriendelijk personeel

Anoniem
19-08-2014

De klantvriendelijkheid en de goede service

Paul Mentink (Dronten)
19-08-2014

Op basis van afdeling verkoop. Deze zijn weinig fexibel en valt niet mee te praten. Dit geldt zeker niet voor de wrkplaats. Daar word je keurig geholpen en wordt alles in het werk gesteld om de klant tevreden te stellen.

Anoniem
13-08-2014

kan geen 8½ geven en heb persoonlijk goede ervaringen.

Anoniem
12-08-2014

Vriendelijk,vakbekwaam

Anoniem
12-08-2014

Goede en vlotte afwerking en goede uitleg over de werkzaamheden

Anoniem
31-07-2014

Flexibel, kundig, zeer klantvriendelijk!!!

J.C.van Overbeeke (Lelystad)
30-07-2014

Klant vriendelijk,altijd bereid om mee te denken en ook uit te voeren ook als het druk is[indien mogelijk],houdt zich aan zijn woord, ,belangrijkste vertrouwen!!

RON SLAGTER (AMSTERDAM)
23-07-2014

Koop en aflevering een feestje.

Edith (Lelystad)
21-07-2014

Levert prima werk, maar niet alle beoordelingen van de staat van de auto zijn perfect.

M. Sas (Lelystad)
17-07-2014

Goed, Prettige en duidelijke service. Mogelijkheid voor een leenauto is erg prettig.

Anoniem
17-07-2014

duidelijke uitleg. vriendelijke medewerkers. ( van een rekening schrik je toch altijd, maar als de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd, ben je dat snel vergeten. betrouwbaarheid van de auto moet voorop staan.)

dhr; ake van den Berg. (Lelystad.)
16-07-2014

als ik zeg dat ik een Toyota heb gekocht om de garage is het wel duidelijk denk ik

Anoniem
16-07-2014

Fijne dealer, zeer persoonlijke aanpak en fijne verkoper, zonder flauwekul! Bijzondere prettige ervaring! Wij zijn niet voor niets naar Lelystad gekomen.

Anja van der Pol (Grootebroek)
16-07-2014

Betrouwbaar

Anoniem
10-07-2014

plezierige benadering, niet opdringerig. goede service rondom koop en aflevering

Anoniem
09-07-2014

Concreet, to the point, correct. Heldere communicatie.

Anoniem
08-07-2014

Omdat de service correct en vriendelijk is. De Yaris heeft gelukkig weinig nukken, dus ik kom alleen maar voor de APK en de onderhoudsbeurten.

Anoniem
08-07-2014

Word altijd correct behandeld.

piet.van.loveren (biddinghuizen)
08-07-2014

Goede ontvangst,duidelijke uitleg,hulpvaardig!

Anoniem
08-07-2014

Tevree

Anoniem
26-06-2014